1/2 biji kelapa parut | ambil putih sahaja; Kuih ini tradisinya bewarna hijau namun ada juga yang memodenkannya dengan membuatnya berwarna warni. Ada empat kuih yang saya tak pernah . Selain warna hijau kamu dapat menjumpai kue lumpang dengan warna cokelat yang berasal dari gula merah.
Selain tu ada dua inti popular yang sering digunakan sama ada kuih peria beirinti kacang atau gula merah yang diadun bersama kelapa parut. Gula merah yang sudah ditapis; Lalu letakkan kembali di atas kompor . Gaulkan kuih tadi dengan kelapa parut. Ada empat kuih yang saya tak pernah . Tuangkan 3/4 penuh acuan lompang dengan adunan hijau. Masukkan kelapa parut, air, gula merah, gula pasir, .
Lalu letakkan kembali di atas kompor .
Lalu letakkan kembali di atas kompor . Kuih ini tradisinya bewarna hijau namun ada juga yang memodenkannya dengan membuatnya berwarna warni. Selain tu ada dua inti popular yang sering digunakan sama ada kuih peria beirinti kacang atau gula merah yang diadun bersama kelapa parut. Tuangkan 3/4 penuh acuan lompang dengan adunan hijau. 1/2 biji kelapa parut | ambil putih sahaja; Selain warna hijau kamu dapat menjumpai kue lumpang dengan warna cokelat yang berasal dari gula merah. Cukup jika dilihat atasnya sudah berwarna hijau semuanya. Jika mahu buat kuih berwarna, tambahkan sedikit pewarna makanan. Gaulkan kuih tadi dengan kelapa parut. Gula merah yang sudah ditapis; Masukkan kelapa parut, air, gula merah, gula pasir, . Kelapa putih secukupnya (digaul dengan sedikit garam dan tepung ubi). Ada empat kuih yang saya tak pernah .
Jika mahu buat kuih berwarna, tambahkan sedikit pewarna makanan. Selain tu ada dua inti popular yang sering digunakan sama ada kuih peria beirinti kacang atau gula merah yang diadun bersama kelapa parut. Lalu letakkan kembali di atas kompor .
Lalu letakkan kembali di atas kompor . Jika mahu buat kuih berwarna, tambahkan sedikit pewarna makanan. Kuih ini tradisinya bewarna hijau namun ada juga yang memodenkannya dengan membuatnya berwarna warni. Selain tu ada dua inti popular yang sering digunakan sama ada kuih peria beirinti kacang atau gula merah yang diadun bersama kelapa parut. 1/2 biji kelapa parut | ambil putih sahaja;
Selain warna hijau kamu dapat menjumpai kue lumpang dengan warna cokelat yang berasal dari gula merah.
Ada empat kuih yang saya tak pernah . Tuangkan 3/4 penuh acuan lompang dengan adunan hijau. Gula merah yang sudah ditapis; Selain tu ada dua inti popular yang sering digunakan sama ada kuih peria beirinti kacang atau gula merah yang diadun bersama kelapa parut. Cukup jika dilihat atasnya sudah berwarna hijau semuanya. Jika mahu buat kuih berwarna, tambahkan sedikit pewarna makanan. Kelapa putih secukupnya (digaul dengan sedikit garam dan tepung ubi). 1/2 biji kelapa parut | ambil putih sahaja; Gaulkan kuih tadi dengan kelapa parut. Masukkan kelapa parut, air, gula merah, gula pasir, . Lalu letakkan kembali di atas kompor . Selain warna hijau kamu dapat menjumpai kue lumpang dengan warna cokelat yang berasal dari gula merah. Kuih ini tradisinya bewarna hijau namun ada juga yang memodenkannya dengan membuatnya berwarna warni.
Kelapa putih secukupnya (digaul dengan sedikit garam dan tepung ubi). Masukkan kelapa parut, air, gula merah, gula pasir, .
Gaulkan kuih tadi dengan kelapa parut. Selain tu ada dua inti popular yang sering digunakan sama ada kuih peria beirinti kacang atau gula merah yang diadun bersama kelapa parut. Kuih ini tradisinya bewarna hijau namun ada juga yang memodenkannya dengan membuatnya berwarna warni. Ada empat kuih yang saya tak pernah . Selain warna hijau kamu dapat menjumpai kue lumpang dengan warna cokelat yang berasal dari gula merah. Gula merah yang sudah ditapis; Masukkan kelapa parut, air, gula merah, gula pasir, . Tuangkan 3/4 penuh acuan lompang dengan adunan hijau. Kelapa putih secukupnya (digaul dengan sedikit garam dan tepung ubi). Lalu letakkan kembali di atas kompor .
Kelapa putih secukupnya (digaul dengan sedikit garam dan tepung ubi).
Ada empat kuih yang saya tak pernah . Selain warna hijau kamu dapat menjumpai kue lumpang dengan warna cokelat yang berasal dari gula merah. Lalu letakkan kembali di atas kompor . Kelapa putih secukupnya (digaul dengan sedikit garam dan tepung ubi). Gula merah yang sudah ditapis; Kuih ini tradisinya bewarna hijau namun ada juga yang memodenkannya dengan membuatnya berwarna warni. Gaulkan kuih tadi dengan kelapa parut. Tuangkan 3/4 penuh acuan lompang dengan adunan hijau. Cukup jika dilihat atasnya sudah berwarna hijau semuanya. Selain tu ada dua inti popular yang sering digunakan sama ada kuih peria beirinti kacang atau gula merah yang diadun bersama kelapa parut. Masukkan kelapa parut, air, gula merah, gula pasir, . Jika mahu buat kuih berwarna, tambahkan sedikit pewarna makanan. 1/2 biji kelapa parut | ambil putih sahaja;
Kuih Warna Hijau Ada Kelapa / Kuih Puteri Ayu Azie Kitchen. Cukup jika dilihat atasnya sudah berwarna hijau semuanya. Jika mahu buat kuih berwarna, tambahkan sedikit pewarna makanan. Tuangkan 3/4 penuh acuan lompang dengan adunan hijau. Gaulkan kuih tadi dengan kelapa parut. Kuih ini tradisinya bewarna hijau namun ada juga yang memodenkannya dengan membuatnya berwarna warni. Selain tu ada dua inti popular yang sering digunakan sama ada kuih peria beirinti kacang atau gula merah yang diadun bersama kelapa parut. Lalu letakkan kembali di atas kompor . Masukkan kelapa parut, air, gula merah, gula pasir, .
Lalu letakkan kembali di atas kompor kuih hijau kelapa. Ada empat kuih yang saya tak pernah .
Gaulkan kuih tadi dengan kelapa parut. Tuangkan 3/4 penuh acuan lompang dengan adunan hijau. Masukkan kelapa parut, air, gula merah, gula pasir, . Ada empat kuih yang saya tak pernah . Kuih ini tradisinya bewarna hijau namun ada juga yang memodenkannya dengan membuatnya berwarna warni.
Kelapa putih secukupnya (digaul dengan sedikit garam dan tepung ubi). 1/2 biji kelapa parut | ambil putih sahaja; Cukup jika dilihat atasnya sudah berwarna hijau semuanya. Ada empat kuih yang saya tak pernah . Tuangkan 3/4 penuh acuan lompang dengan adunan hijau. Jika mahu buat kuih berwarna, tambahkan sedikit pewarna makanan.
1/2 biji kelapa parut | ambil putih sahaja;
Selain tu ada dua inti popular yang sering digunakan sama ada kuih peria beirinti kacang atau gula merah yang diadun bersama kelapa parut.
Gaulkan kuih tadi dengan kelapa parut.
1/2 biji kelapa parut | ambil putih sahaja;
Masukkan kelapa parut, air, gula merah, gula pasir, .
Post Comment
Post a Comment